DIA DE L’ART (17, 18 i 19 d’abril 2020)

 

Enguany, amb motiu del Dia de l’Art, El Taller Del Barri torna a participar-hi amb diversos tallers i una exposició.

El Dia de l’Art se celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’abril del 2020. La nostra programació serà la següent:

 

DIVENDRES 17 D’ABRIL DE 2020:

 

·Jornada de Portes Obertes

De 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h

Vine a provar com fem les classes! Podem ensenyar-te dibuix, còmic, il·lustració, manga o pintura. Si vols venir és imprescindible reservar plaça a través del formulari que trobaràs més avall. Activitat a partir de 10 anys (nens, adults i jubilats).

 

DISSABTE 18 D’ABRIL DE 2020:

 

·Jornada de Portes Obertes

D’ 11:00h a 13:30h

el-taller-del-barri-dibuix-comic-manga-perspectiva-anatomia-taller-classes-profesionals-girona-

Vine a provar com fem les classes! Podem ensenyar-te dibuix, còmic, il·lustració, manga o pintura. Si vols venir és imprescindible reservar plaça a través del formulari que trobaràs més avall. Activitat a partir de 10 anys (nens, adults i jubilats).

 

·Taller Crea el Protagonista de la teva Història!

De 16:00h a 18:00h

Si t’agraden els còmics, el manga o la il·lustració en aquest taller t’ensenyarem com crear des de zero un personatge, tant femení com masculí, fent èmfasi en l’anatomia, així com el vestuari i la seva personalitat.

No cal experiència prèvia, apte per a tots els nivells. Si vols venir és imprescindible reservar plaça a través del formulari que trobaràs més avall. Activitat a partir de 10 anys (nens, adults i jubilats).

 

I per si vols saber més coses sobre els còmics, mitja hora després tenim el plat fort de la jornada:

 

·Inauguració de l’exposició de Carles Roman Entre Vinyetes i Bafarades

De 18:30h a 19:30h

Carles Roman és l’autor de còmics com Fabi i Fedó, ciutadans d’Empúries o Drac Català. A la inauguració comptarem amb la presència  de l’autor, que ens explicarà el seu procés de treball i la seva experiència amb l’autoedició.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Aquest lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència com a usuari. Si continua navegant dóna el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostrapolítica de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies