INAGURACIÓ DEL TALLER DEL BARRI

Doble inauguració! Doble celebració! Inaugurem El Taller del Barri i l’exposició L’ Ornis al Cavall Fort, de Quim Bou.

Ens fa molta il·lusió que la primera exposició que acull el taller sigui la d’en Quim Bou, segurament no seriem on som si no fos per tot el que ens va ensenyar quan érem adolescents i anàvem al taller de còmic que impartia al Centre Cívic Sant Narcís.

Ja fa gairebé vint anys que vam engrescar-nos els dissabtes al matí amb els cursos de còmic d’en Quim. A part de transmetre’ns la passió pel dibuix i el còmic ens va donar la oportunitat de formar part d’una comunitat d’amics amb interessos i inquietuds similars amb la que avui en dia mantenim el contacte.

Quim, moltes gràcies per la teva amistat i pel suport que ens has donat sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència com a usuari. Si continua navegant dóna el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostrapolítica de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies